+36 1 377 6737 Online időpont foglalás

Dr. Rose  Magánkórház Dietetika

A dietetika, vagy más néven táplálkozástudomány, mely a táplálkozás hatásával foglalkozik, jelentős szerephez jut a betegségek nagy részének megelőzésében és kezelésében (szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, daganatok, stb.).

Dietektikus szakemberünk fő célja, hogy megtanítsa a pácienst a táplálkozás elméleti alapjaira és gyakorlati alkalmazására, az egészséges életmódra és a tudatos fogyasztói szemléletre. Az egészséges pácienseknek nyújtott tanácsadás mellett természetesen a beteg embernek is segítséget nyújt a szükséges táplálkozási szokások és egy egészségesebb életforma kialakításában.

Dietetika tanácsadás

A dietetikai tanácsadás célja, hogy a megtanult elvek beépüljenek mindennapi életünkbe, megelőzve a betegségek kialakulását, illetve megakadályozva az esetleges betegségek romlását, lehetőség szerint visszaállítva az egészséget. Nagyon fontos az idült betegségek diétás útmutatása, akár epebetegségről, hasnyálmirigy betegségről vagy cukorbetegségről beszélünk.

A fejlett országokban, így hazánkban is egyre nagyobb problémát okoz az elhízás, mely ismerten növeli bizonyos betegségek kialakulásának kockázatát. Intézményünkben többféle életmód és táplálkozási programot dolgoztunk ki, melyek kombinálják az orvosilag folyamatosan ellenőrzött diétát a személyre szabott életmódtervvel és mozgásprogrammal, így Ön állandó szakmai segítség és ellenőrzés mellett változtathatja meg életmódját és érhet el fogyást.

 

Kérjen időpontot online!