Időpontkérés

Árak, fizetési lehetőségek

Az Ön kényelmét szem előtt tartva Önnek lehetősége van készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt, de számláját rendezheti egészségpénztári befizetése terhére, biztosítóján keresztül és SZÉP kártyával is.

A fizetés minden esetben kórházunk recepcióján történik a vizsgálatokat követően, ahol munkatársaink kiállítják Önnek a végszámlát.

Árainkat forintban határoztuk meg, de lehetőség van bizonyos valutákban történő fizetésre is. Aktuális árfolyamunkról recepciós munkatársaink tudnak felvilágosítást adni. 

Intézményünk nem áll szerződéses jogviszonyban az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral, ezért OEP térítést nem vesz igénybe. Magyar TAJ kártyával rendelkező pácienseink számára azonban kedvezményes árlista alapján biztosítjuk szolgáltatásainkat, amennyiben nem nemzetközi biztosítón keresztül, hanem készpénzben, vagy bankkártyával rendezik az igénybe vett szolgáltatás ellenértékét. Amennyiben Ön rendelkezik nemzetközi biztosítással, kérjük, bejelentkezéskor jelezze azt kollégáinknak. Munkatársaink szívesen segítenek és felveszik a kapcsolatot az Ön biztosítójával.

Műtéti beavatkozások esetén a műtéti díj 30%-át, mint műtéti foglalót az altatóorvosi konzultáció alkalmával kérjük befizetni. Kollégáink így véglegesítik az előzetesen lefoglalt időpontot. A beavatkozás díjának fennmaradó részét a műtét napján, megérkezéskor kérjük rendezni. A felmerült többletköltségek a kórházból való távozás napján kerülnek számlázásra. A műtéti díjban nem szereplő egyéb költségek tekintetében a hatályos és közzétett árlistánk árai érvényesek.

A műtéti ár magában foglalja:

Orvosi ellátás:

Ellátás:

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti árlistánkat. A listán szereplő árak tájékoztató jellegűek, bővebb információért kérjük, hívjon minket a +36 1 377 6737-es telefonszámon, vagy kérjen személyre szóló árajánlatot!

Árlista

Biztosítók, Egészségpénztárak

SZÉP kártya

Megosztom Facebookon