+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Dietetikai kivizsgálás

Komplex dietetikai csomagunk segítségével felmérjük jelenlegi egészségi és tápláltsági állapotát és széles körű információt nyújtunk szervezetének működéséről. Életmódján és étkezési szokásain személyre szabottan tudunk változtatni a részletes, anyagcseréjének működésére is kiterjedő labor vizsgálatok-, és a csúcstechnológiás InBody 770-es készülékkel végzett testösszetétel-mérő vizsgálat eredményei alapján. Pontosan meg tudjuk határozni a túlsúly, illetve elhízás mértékét, izomtömegét, csontjainak ásványi anyag-, valamint szervezetének víztartalmát, így még hatékonyabban tudjuk elősegíteni testösszetételének pozitív irányba történő alakulását.

Speciálisan összeállított csomagunk javasolható szűrésként, betegségmegelőzés céljából, hiszen a vizsgálatok alapján meghatározható, mely betegségek kialakulásra van fokozott rizikója. Az intenzív szellemi és fizikai igénybevétellel, terheléssel járó munkavégzők (pl.: managerek, rendszeresen sportolók) számára is kiváló lehetőség a csomag igénybevétele. Ha már vannak bizonyos visszatérő tünetei, panaszai, akkor semmiképpen se halogassa kivizsgálását.

Csomag tartalma

  1. alkalom: 90 perces dietetikai konzultáció (állapotfelmérés, InBody vizsgálat)
  2. alkalom: Labor vizsgálatok (dietetikai konzultáció alapján komplex laborcsomag)
  3. alkalom: 60 perces dietetikai konzultáció (eredmények értékelése, személyre szabott étrend, életmód javaslatok, tanácsok)

 

Foglaljon időpontot online!