Időpontkérés

Belgyógyászat

Ha Ön bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy tüneteivel mely terület szakorvosát érdemes felkeresnie, akkor javasoljuk az általános belgyógyászati kivizsgálás elvégeztetését. Belgyógyászaink alapos kórtörténeti kikérdezés és fizikális vizsgálat után döntenek a szükséges laborvizsgálatok indikálásáról, illetve belgyógyászati szakágak bevonásáról.

Belgyógyászat a gyakorlatban

Orvosaink a belgyógyászati szakterületek széles skáláját képviselik (gasztroenterológia, kardiológia, endokrinológia, reumatológia) és a legfrissebb szakmai eredményeket felhasználva kezelik pácienseinket. Az egyes szakmák szakértői egymással összehangoltan végzik munkájukat. Szakorvosaink munkáját széleskörű radiológiai- és laboratóriumi diagnosztikai háttér, valamint dietetikus tanácsadás segíti.

Belgyógyászaink háziorvosi szolgálatot is ellátnak. Ha pácienseink nálunk adják le egészségügyi kártyájukat (TAJ kártya), rendelőintézetünkön belül gondoskodunk az esetleges betegállományba vételről, a jogosítvány megújításhoz szükséges vizsgálatokról, illetve ellátjuk az egyéb háziorvosi teendőket.

Kérjen időpontot online!

Megosztom Facebookon